PENARIE

Het Spel Penarie

Met het kaartspel ga je samen met jouw team het gesprek aan. Spelenderwijs evalueer je welke risico’s er zijn omtrent veiligheid en gezondheid. Een constructief proces waarbij iedereen aan het woord komt. Na het spel kun je direct aan de slag met prioriteiten en ‘quick wins’ middels het Actiecanvas dat gratis te downloaden is op de penarie website. Je kunt de link vinden in de instructies!

Kort Speloverzicht
Penarie is een spel waarin verschillende risico’s die zich afspelen op de werkvloer aan het licht komen. Tijdens een potje Penarie worden er op speelse wijze verschillende risico’s geselecteerd en geprioriteerd. Door de meest toepasselijke risico’s uit jouw handkaarten op tafel te leggen en deze te beargumenteren, win je het spel. Gedurende het spel is er ruimte voor discussie en wordt het duidelijk waar de aandachtspunten zitten binnen jouw bedrijf.

Verzending van het spel
Bestellingen worden één keer per week verstuurd door Raccoon (op maandag). 

Over De Makers
Penarie is een project van Ondernemerscollectief De Brouwerij en Raccoon Serious Games gesponsord door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het bestaat uit dit kaartspel en een podcast, die te beluisteren is via Spotify en Google podcasts.

Ondernemerscollectief De Brouwerij
De Brouwerij is een hechte community van gedreven en ambitieuze ondernemers. Een collectief bestaande uit aanpakkers en specialisten. We leren van elkaars ervaring, waarbij leergierigheid onze cultuur kenmerkt. Samen versnellen we innovatie met karakter en een divers team. Dat is de kracht van De Brouwerij.

Raccoon Serious Games
Raccoon Serious Games ontwikkelt en faciliteert leerzame ervaringen die raken en verbinden. We geloven dat mensen het meeste leren door te spelen, proberen en vooral door te doen. We worden telkens weer gegrepen door nieuwe inhoud. Van onze klanten en van de wereld om ons heen. We zijn experts in personalisatie. Al vijf jaar ontwikkelen we games op maat. Onze klanten waarderen ons om ons vermogen de inhoud in te duiken. We maken ons de inhoud snel eigen en komen met vernieuwende game-concepten. Zo blijven onze concepten spelers en klanten verrassen.

Reageren

inloggen of registrereren om te beoordelen

PENARIE

  • €44,95 (excl. btw)